Miksi venus on parempi kuin kilpailevat vaporisaattorit?

Venus Vaporisaattorissa on useampiakin tekijöitä joka erottaa sen muista markkinoilla olevista vaporisaattoreista.

- Höyrystystekniikka on yhdistelmä kahdesta parhaasta menetelmästä, konvektio ja IR-höyrystys. Konvektiotekniikka tarkoittaa sitä että vaporisaattori lämmittää ilmaa ja kuuma ilma aikaansaa höyrystymisen virratessaa materiaalin lävitse. IR-tekniikka taas tarkoittaa lämpöelementin muodostamaa lämpösäteilyä joka läpäisee höyrystettävän materiaalin ja höyrystää sitä tasaisesti. Molempien tekniikkojen etuna on se, että kuumat pinnat eivät suoraan kosketa höyrystettävää materiaalia ja aiheuta liiallista paahtumista, ja tärkeimpänä materiaalin tehokas yhtäaikainen höyrystys jonka ansiosta tehokkuus ja höyryn laatu on parhaimmillaan.

- Valmistusmateriaalit on valittu ensisijaisesti turvallisuuden, pitkäkestoisuuden ja laadun perusteella. Emme käytä muoveja emmekä ylimääräisiä kemikaaleja valmistuksessa. Materiaalit on valittu siten että ne näyttävät hyvältä sekä nyt että myös vuosikausien käytön jälkeen.

- Kannettavuus ja akkukäyttöisyys yhdistyy Venusvapossa ainutlaatuisella tavalla. Kannettavuudesta huolimatta höyrystyskokemukseen tehokkuudesta ei ole tingitty vaan siitä voi imeä reippaasti ja saada tuhdit höyryt eikä vaporisaattori sanele tässä rajoja. Tehon ohella helppokäyttöisyys ja yleinen käytettävyys ovat huippuluokkaa, ei pelkästään kannettavien, vaan aivan kaikkien vapojen osalta.

- Akut ovat poikkeukselliset pitkäikäisyytensä ja turvallisuutensa vuoksi. Käyttämämme LiFePo4-akut ovat toki huomattavasti kalliimmat kuin tavanomaiset Li-ion akut mutta tärkeimpänä erona onkin se että ne eivät kulu juurikaan käytössä. Siinä missä tavanomaisilla akuilla varustetut laitteet alkavat menettää selvästi kapasiteettiaan jo muutaman sadan latauskerran jälkeen, kestävät käyttämämme LiFePo4-akut tuhansia ja taas tuhansia lataussyklejä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että päivittäisellä käytöllä vuosikymmenenkään jälkeen ei ole menetty paljoakaan alkuperäisestä kapasiteetista, vaikka muiden vapojen Li-ion akkujen toimintakyky olisi romahtanut jo vuosia sitten. Myös turvallisuuden osalta ne ovat ylivertaisia. Useimmat ovat kuulleet palaneista läppäreistä tai räjähtäneistä kännyköiden akuista, tämä liittyy tavanomaiseen Li-ion tekniikan paloherkkyyteen mutta käyttämämme LiFePo4-akut eivät pala tai räjähdä missään olosuhteissa ja kestävät lämpötiloja polttavan kuumasta koviin pakkasiin antaen silti kaiken Venusvapon vaatiman virran moitteetta.

- Latausnopeus on vertaansa vailla. Mukana toimitettava suuritehoinen mutta kompakti verkkovirtalaite kykenee lataamaan akut noin tunnissa.

- Laitteen käyttö on mahdollista myös latauksen aikana. Olemme pitäneet huolen että tällöinkin käyttö on mahdollisimman vapaata, joten virtajohtojen kokonaispituus on 3,4 metriä joten aivan pistorasian vieressä ei tällöinkään tarvitse olla.

- Vaporisaattori on valmis käytettäväksi ympäri maailmaa. Verkkovirtalaite on varustettu vaihdettavalla verkkovirtajohdolla joten meiltä saa tilattua myös esim. UK tai USA-pistokkeella varustetun piuhan, ja käyttää muuten samaa verkkolaitetta.

- Portaaton tehonsäätö, esilämmitysajan asetus ja boost-ominaisuus mahdollistavat juuri sellaiset höyryt kuin käyttäjä haluaa ja tarjoaa mahdollisuudet säätää laite omien yksilöllisten mieltymysten mukaiseksi.

- Ainutlaatuinen halogeeni-lämpöelementti jonka ainoa kuluva osa, polttimo, on edullinen ja helppo vaihtaa tarvittaessa itsekin, joten laitteen käyttöikä ei jää elementin loppuunkulumisen vuoksi vajaaksi kuten tavanomaisissa vapoissa. Turvallisuus on myös omaa luokkaansa sillä elementin ainoa kuumana hehkuva osa on polttimon lasikuvun sisällä ilmatiiviisti oleva hehkulanka, joten missään vaiheessa hengittämäsi ilma ei ole kosketuksissa kuumana hehkuvien vastuslankojen tms. kanssa kuten monissa muissa vapoissa

- Höyry on erittäin miellyttävää hengittää koska Venusvapoon kuuluu lasikupu joka muiden ominaisuuksiensa ohella jäähdyttää höyryä. Se myös suodattaa mikroskooppisen pieniä hiukkasia joita aina irtoaa vaporisaattoreissa höyrystettävästä materiaalista ilmavirran mukana. Venuksen kanssa kuuma höyry ei ärsytä hengityselimiä ja pienien hiukkasten määrä on murto-osa tavanomaisista vaporisaattoreiden määristä. Yhteenvetona, miellyttävämpi ja terveellisempi höyrystyskokemus.

- Höyryn valaisu kuvun sisällä lisää höyrystyksen iloa ja toimivuutta aivan uudelle tasolle. Pesästä imettäessä vapautuva höyry ja sen koostumus näkyy välittömästi valaistun kuvun sisällä ja käyttäjä voi lisätä tai vähentää tehoa mieltymyksensä mukaan.

- Äänettömyys on monessa tilanteessa iso plussa. Venuksen kanssa ei tarvitse kuunnella pussien rapinaa tai ilmapumppujen surinaa.

- Suunniteltu toimimaan myös kylmissä olosuhteissa. Pakkasessa höyrystely onnistuu tältä vaporisaattorilta helposti, tehonsäädintä vain aavistus oikealle ja ei muuta kuin imua.

- Täysin kotimainen vapo aina ideasta ja suunnittelusta valmistukseen ja myyntiin asti.

Hanki omasi nyt

Siirry Venus Vaporizerin verkkokauppaan

Valokuvia

Videoita