Aromaterapia ja yrtit

Aromaterapia perustuu kukissa, lehdissä, kasvin, hedelmän tai puun kuoressa oleviin eteerisiin öljyihin. Näiden yhdisteiden avulla voidaan vaikuttaa mm stressiin, päänsärkyihin, mielialaan piristämään tai rentouttamaan. Eri sairauksia on myös menestyksekkäästi hoidettu aromaterapian avulla.

Aromaterapia on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa, ja monissa maissa myös osa virallista terveydenhuoltoa. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia hyödyntäen eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia

Venus Vaporisaattori on erinomainen apuväline kasvimuotoisten yrttien nauttimiseen sisäisesti hengityksen kautta. Myös öljymuodossa olevia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää, parhaiten se onnistuu imeyttämällä haluttua eteeristä öljyä kuivaan kasvimateriaaliin ja täyttämällä höyrystyspesä tällä yhdistelmällä.


Hanki omasi nyt

Siirry Venus Vaporizerin verkkokauppaan

vaporisaattori päältä kuvattuna


vaporisaattori edestä kuvattu, mitat


latausjohdon asentaminen


Venus vapon lämpöelementti
lasikuvut höyrylle


 

Eukalyptus:

eukalyptus lievittää hengitystiehyeiden tukkeumia ja flunssaista oloa, vahvistaa ja elvyttää väsynyttä sekä auttaa poistamaan lihasjännitystä.

Se kirkastaa ajatuksia, viilentää tunteita sekä rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä.

Laventeli:

Laventeli on yksi monipuolisimpia eteerisiä öljyjä, sillä hoidetaan lukemattomia fyysisiä ja psyykkisiä vaivoja. Laventeliöljy tasapainottaa, rauhoittaa ja hoitaa melkein kaikessa.Piparminttu

Piparminttuöljy auttaa pahoinvointiin, vatsa- ja ilmavaivoihin, päänsärkyyn ja hermostuneisuuteen. Perinteisesti mentolipitoisuuksiensa ansiosta piparminttu yhdessä esimerkiksi eukalyptuksen kanssa sopii hyvin vilustumisen, flunssan ja hengityselinten hoitoon.
Basilika

kirkastaa ajatuksia, helpottaa päänsärkyä ja henkistä väsymystä. Basilikaöljy on hermoja vahvistavaa ja jännityksiä laukaisevaa, minkä vuoksi se on myös erinomainen öljy lihasten rentouttamiseen.

Kamomilla

Jo vanhan Egyptin ajoilta löytyy kirjoituksia monipuolisen kamomillan käytöstä - tämä runsas, kukkaisenmakea aromi rauhoittaa fyysisesti ja tyynnyttää psyykkisesti sekä lievittää erilaisia kipuja.

Neilikka

Mausteneilikka on tulinen öljy, joka vahvistaa fyysisesti ja henkisesti. Yhdessä piparmintun ja kanelin kanssa se virkistää tehokkaasti mieltä ja herättää valppauteen

Venuksen myyntipakkaus sisältää